Lid worden van de Club 33

Carnaval in Mulkgat is niet meer weg te denken. Als c.v. de Mulkslobbers proberen wij ieder jaar weer om er een geslaagd feest van te maken voor jong en oud. In 2011 bestonden we 33 jaar en hebben we een club van 33 i het leven geroepen. Door de bijdragen van de leden is het voor ons financieel mogelijk de diverse carnavalsactiviteiten in Mulkgat te blijven organiseren.

Denk maar eens aan het instandhouden van onze geweldige groep dansmarietjes. Ook de kosten van onze vermaarde zittingsavonden blijven stijgen. Willen wij het niveau handhaven van de afgelopen jaren dan zullen wij hier in mee moeten.

Het prijzengeld voor de optocht wordt ieder jaar meer, met name ook omdat wij natuurlijk de deelnemers en met name de jeugd willen stimuleren om te blijven meedoen.

Voor een jaarlijkse bijdrage van € 33,-- kunt u lid worden van de Club 33. In ruil hiervoor zullen wij bij verschillende carnavalsactiviteiten uw naam en logo vertonen op een beamer-presentatie in de zaal en houden wij u op de hoogte van het reilen en zeilen van carnaval in Mulkgat. Ook zult u vernoemd worden op onze site www.mulkslobbers.nl en in het jaarlijks verschijnend Mulkblaaike.

Heeft u nog vragen of wilt u lid worden neem dan contact op met Eric Hoeks (06-46596062 of email info@mulkslobbers.nl).

U kunt uw bijdrage overmaken op bankrekeningnummer 10.82.04.847 bij de Rabobank Valkenswaard ten gunste van CV “De Mulkslobbers” te Borkel en Schaft ovv ‘club van 33’.

Wij nemen dan met u contact op voor uw logo etc.

Wij danken u alvast voor uw financiële ondersteuning en hopen u te mogen begroeten bij onze diverse activiteiten.