Nieuwsarchief 2015 - 2016

Wil je nog nagenieten van carnaval 2016?

Bekijk dan onze fotopagina met de fotoreportages van de carnavalsdagen/activiteiten onder de leiding van prins William den Urste en gevolg.

Klik hier.

Regenachtige optocht

Op dinsdag vindt traditioneel de optocht van Mulkgat plaats. Helaas werkte het weer dit jaar niet mee en gedurende een groot deel van de dag regende het dan ook gestaag. Ondanks alles trok de optocht door Mulkgat. De winnaars Mulkse Boys (jeugd), fam. Evers (loopgroep),c.v. de Leuke Bende (buitendurps) en c.v. de Boerkes (wagens) proficiat.

C.V. op z'n Kantje winnaar play back 2016

Na een jaar van weggeweest te zijn betrad c.v. op z'n Kantje weer het podium voor hun act met de play backavond. Gelijk namen zij de wisselbeker mee. We kijken terug op een zeer geslaagde avond. Er ware vele verrassende optredens, stuk voor stuk kanshebbers voor de wisselbekers. De zaaljury had dan ook een moeilijke taak. Klik op de foto en bekijk nogmaals de winnende act.

Carnaval op school.

Carnaval op schoolCarnaval 2016 is losgebarsten. Prins William en gevolg bezochten de carnavalsochtend op de basisschool. Er was een optocht en gezellig hossen en dansen in de Teutenzaal. Lees meer....

Programma carnaval 2016.

Zaterdag 6 februari:

19.00 uur: carnavalsviering in de St. Servatiuskerk met muzikale begeleiding van de B & S Bloazers.

21.00 uur: Grootse play back avond in de Teutenzaal. Het programma is als volgt:

- De Raad van Elf

- Fanclub prins William 5.0

- De Paters van de St. Servatiuskerk - Bim bam

- Stokkie

- De meiden van de KPJ - Niks als goeds van de doden

- C.V. op z'n Kantje - Prins William

- Boerinnekes van CV de Boerkes - Grease Megamix

- CV Wel Normaal - 90's Medley

- Sprookje Prins William

Daarnaast treden onze Mulkmarietjes op

Zondag 7 februari:

15.30 uur: kindermiddag in de Teutenzaal. De kinderen ontvangen een tractatie, de popcorn automaat is er, er staat een luchtkussen en later op de middag is er friet en snacks verkrijgbaar.

Maandag 8 februari:

14.11 uur: Carnavalsmiddag voor jong en oud in de Teutenzaal met optredens van onze Mulkmarietjes en diverse Mulkgatse artiesten. Muzikale begeleiding van de B & S Bloazers.

21.00 uur: Wagenbouwersbal in de Teutenzaal.

Dinsdag 9 februari:

14.11 uur vertrekt de optocht vanaf de Fa. Roothans. Route: Schafterekker, Dorpsstraat, Sportparkdreef, Sportstraat, Dorpsstraat en Mgr. Kuijpersplein.

15.30 uur bezoeken Prins William den Urste en gevolg de Zwaan waar om

18.00 uur de prijsuitreiking zal plaatsvinden van de optocht.

Aansluitend afscheidsbal in de Zwaan.

Wij wensen iedereen een hele fijne carnaval toe.


DANSTOERNOOI DOMMELEN

Danstoernooi DommelenOp zondag 24 januari vond in de Belleman te Dommelen het gezelligheids danstoernooi plaats. Onze Mulkmarietjes betraden maar liefst 5 keer het podium. Lees meer....

GROOTSE MINI PLAY BACK MIDDAG

mini play back 2016Op zondag 17 januari vond een grootse mini play back middag plaats in de Teutenzaal in Mulkgat. Maar liefst 13 act verschenen op het podium met in feite alleen maar winnaars. Prins William den Urste was blij dat hij geen jury was deze middag want die hadden een ongelooflijk moeilijke taak. Lees meer....

PRINS WILLIAM DEN URSTE NIEUWE PRINS VAN MULKGAT.

Prins William den Urste en adjudant DorusTijdens een zeer gezellige prinswisseling werd William Evers verkozen tot nieuwe prins van Mulkgat. William koos als zijn adjudant Dorus Roothans. Prins William den Urste zal regeren over Mulkgat onder zijn leuze: Gin koei, nie ballen, mér carnavalle.

Lees meer....