Frühstücken 2018

Op carnavalsdinsdag willen wij u een heuse frühstück voorschotelen. Dit ontbijt wordt door Grand Café De Zwaan voor u klaar gemaakt. Dit betekent dat er een geweldig ontbijt (in buffet vorm) voor u klaar staat. Tegen betaling van € 8,-- of 4 muntjes kunt u meerdere malen opscheppen en genieten van de heerlijke gerechten zoals diverse broodjes, ham, kaas en natuurlijk niet te vergeten de eieren en de worsten. Dit moet er voor gaan zorgen dat we er de laatste dag nog enkele uurtjes tegenaan kunnen. Ook onze jonge carnavalsvierders zijn van harte welkom. Kinderen tot en met 10 jaar kunnen voor € 4,-- of 2 muntjes hun buikjes rond eten.

In verband met de inkoop van het ontbijt zou het fijn zijn als jullie je willen opgeven voor 26 januari 2018 zodat we zeker genoeg in huis hebben. Opgeven kan middels onderstaand inschrijfformulier of via één van de raadsleden. Na betaling ontvangt u van ons het toegangsbewijs.

Voor deze ochtend hebben we speciaal voor de deelnemers aan de optocht een bus ingeschakeld om bezoekers vanuit de Firma Roothans naar de Teutenzaal te brengen en weer terug voor de start optocht.

Dit spektakel begint om 10.41 uur en duurt tot ongeveer 13.00 uur. De Duitse schlagers, die uit de speakers komen, worden verzorgt door Nooit-Gedacht.

Wij hopen jullie allemaal te zien op dinsdagochtend in de Teutenzaal.

 

INSCHRIJFFORMULIER