Mini play back 2018

Op zondag 21 januari organiseerde c.v. de Mulkslobbers een mini play back middag voor de Mulkgatse jeugd. Er werd gestreden in twee klassen: groep 1 t/m 4 en groep 5 t/m 8.

Nadat prins Mario d'n Urste de middag had geopend en de Mulkmarietjes hun dansjes hadden gedaan begonnen de optredens. In de eerste groep waren er optredens van de gebroeders Ko met Toeter op een waterscooter, Kinderen voor kinderen met Bewegen is gezond en K3 met Liefde is overal.

winnaars mini play back 2018In de klasse van groep 5 t/m 8 waren er optredens van Frizzle Sizzle met Alles heeft een ritme, Gebroeders Rossig met Links, rechts, voor en terug,Taylor Swift met Shake it off,Team Enzo met een party mix, Pitbull met Timber, Kinderen voor kinderen met Raar maar waar en Micheal Jackson met Beat it.

Tussen de optredens door traden de grote Mulkmarietjes nog op, ontvingen de kinderen een traktatie van de prins en was er volop gelegenheid om te dansen en te hossen. Tevens konden de kinderen gratis limonade drinken en suikerspin nemen.

Na lang beraad kwam de 4-koppige jury met het eindoordeel. In de klasse van groep 1 t/m 4 ging de eerste prijs naar Lynn, Aniek en Evy met Kinderen voor kinderen - Bewegen is gezond. In de klasse groep 5 t/m 8 was de wisselbeker voor Ester en Laurie met Pitbull - Timber. Alle overige deelnemers ontvingen een herinnering aan hun deelname.

Kortom: het was weer een gezellige middag in Mulkgat.

Bekijk hier een impressie van de middag.